Обавештења

Поштоване колегинице и колеге,

 
Слика PZV Admin
Поштоване колегинице и колеге,
написао/ла PZV Admin - уторак, 24. март 2020, 09:42
 

Поштоване колегинице и колеге,

Обавештавамо вас да су на Образовној платформи Педагошког завода Војводине доступни нови едукативни материјали и презентације које су нам великодушно уступиле колегинице Наташа Добрић и Јелена Редли. Материјал садржи презентације са обука за примену општих стандарда постигнућа за предмет Српски као нематерњи као и оне које се односе на реализацију наставе појединих садржаја у оквиру предмета Српски као нематерњи језик, тестове, квизове, слике, игре и задатке. Материјале можете преузети са платформе и користити у целости или их прилагодити вашим потребама и потребама ваших ученика. 

Уз велику захвалност колегиницама Јелени и Наташи, позивамо и вас да са осталим члановима наше мреже наставника језика поделите ваше примере добре праксе и материјале који се могу користити у настави. 

Материјали које будете слали биће усаглашени са теоријско-методичким оквирима савременог образовања како би се што ефикасније унапредили ефекти наставе Српског као нематерњег језика.

Уколико не желите да се ваша имена појављују на платформи, нагласите у имејлу и анонимност ваших података ће бити загарантована. 

Унапред хвала и свако добро,

Ваш тим за унапређивање наставе језика

п.с.

Све информације у вези са радом платформе можете добити путем имејл адресе danijela@pzv.org.rszsuzsanna@pzv.org.rs, или позивом на број 021/ 472 03 73.